About us

about us

I vårt galleri hittar du miljontals foton och grafik som på ett vackert sätt kan berika arrangemanget i en inredning eller bli den viktigaste accenten. De väggdekorationer, tavlor och tapeter som tillverkas av dem är perfekta för stora vardagsrum, små rum och sovrum. Vi erbjuder också högkvalitativa tavlor för köket, tapeter för kontoret och unika tavlor för barn och ungdomar.

De tavlor som du beställer ramas in på de bästa målarvävstolarna i polsk produktion, och alla våra tapeter är gjorda med tanke på din bekvämlighet - så de är mycket lätta att montera på egen hand. Vi trycker dem uteslutande på material från polska tillverkare och den moderna HP-Latex-tekniken garanterar att de är helt säkra för hälsan och mycket hållbara. Produktionsprocessen övervakas av kvalificerade specialister.

Utmärkt kvalitet, rimliga priser och snabbt genomförande av beställningar är de grundläggande principer som styr vårt arbete. Vår databas består av licensierade foton, så du får produkter av högsta kvalitet. Vi trycker också tapeter och tavlor från foton som du har lämnat in.

Demural.co.uk means amenity, economics and a guarantee of top quality. We possess a database of thousands of photos on a license paid by us. We enable to print a photo wallpaper or a picture from your own photo and we take care of each order to be performed in accordance with Client’s expectations.

Men för människor som bara letar efter en interiöridé har vi skapat en rik bank med visuella inspirationer som utan tvekan kommer att göra det möjligt för dig att skapa ett unikt och iögonfallande arrangemang. Allt detta naturligtvis med en garanti för kvalitet och snabb implementering.