Tapeter

Originella tapeter som skapats från foton från vår omfattande databas eller foton som du skickat in, kännetecknas av högsta kvalitet på material och tryck. Vårt system erbjuder ett brett utbud av personaliseringsalternativ, vilket gör att vi kan erbjuda tapeter som matchar vilken inredning som helst med mönster, färg och storlek.

Fleece Tapet

Fleece Tapet

Helt ekologiskt, lätt att installera mattmaterial. Tillverkad av en kombination av latexcellulosa och fleece. På grund av den lätt fibrösa ytan är färgmättnaden något dämpad. Tapet med en vikt på 150 g/m2. Den kan torkas av med en fuktig trasa. Installation: Limma fast på väggen. Den maximala bredden på ett ark är 151 cm.

Användning: vardagsrum, sovrum, kontor, barnkammare

330,00 kr/m²

Vinyl Tapet

Vinyl Tapet

Modern och universell ekologisk tapet med en vikt på 190 g/m2. Den är tillverkad av en kombination av cellulosa och fleece. Den största fördelen är den höga mättnaden i trycken, samtidigt som den matta ytan bibehålls. Materialet är säkert för hälsan, luktfritt, innehåller ingen PVC och har ett hygiencertifikat. Den kan installeras på sjukhus, förskolor och daghem. Tapeten kan rengöras med en fuktig trasa. Lätt att montera med Metylan Direct-lim. Den maximala bredden på ett ark är 159 cm.

Användning: sovrum, vardagsrum, barnrum, kontor, hall

450,00 kr/m²

Laminerad Tapet

Laminerad Tapet

Matt mycket slitstarkt laminerat material. Lätt att installera, reptåligt och kemikaliebeständigt. Den har ett fleeceunderlag, ett tryck i vinylskikt och ett externt mattlaminat. Laminatmaterialet är genomskinligt. Det finns dock en risk för en lätt grönaktig mättnad på gråa ytor. Rekommenderas för kök och badrum och i områden som ständigt utsätts för smuts. Tjock tapet med en vikt på 400 gm/2. Installation: Limma fast på väggen. Den maximala bredden på ett ark är 159 cm.

Användning: kök, badrum, hall, väggytor som behöver extra skydd

550,00 kr/m²

Easy Stick Självhäftande Tapet

Easy Stick Självhäftande Tapet

Slätt material som kännetecknas av snabb installation, möjlighet till flera olika sätt att klistra och avklistra samt ljusa färger. Tapet i polyester med akryllim. Det fungerar bäst på mycket släta väggar, och dess egenskap är att det också kan limmas på möbler och glas. Tapeten kan tvättas med mycket vatten. Installation: Självhäftande. Den maximala bredden på ett ark är 151 cm.

Användning: vardagsrum, sovrum, hall, kontor, barnrum

500,00 kr/m²

Ytterligare information

Licens

Med undantag för tapeter som skrivs ut på grundval av grafik som skickats av dig läggs licenspriset för användning av fotot till alla beställningar i genomsnittligt belopp cirka 57,05 kr.

Andra

För varje tapet lägger vi till 2 cm överformat. Om en kund till exempel beställer en 200 cm bred tapet får han den i två ränder på 101 cm. Alla våra tapeter är gjorda för installation genom att man matchar sidorna (kant mot kant).