Prover för alla


Är du osäker på hur din valda grafik kommer att presentera sig på väggen? Inga problem, beställ ett prov!

Om du plågas av osäkerhet om ett visst mönster kommer att ha rätt färgmättnad i den valda materialvarianten förstår vi det. Du vill inte att något ska förstöra effekten av din nya dekoration.


Beställ gärna prover innan du köper tapeter för en hel vägg.

Hur ser det ut?

Du visar oss den valda grafiken och ber om ett prov. Vi skriver ut ett tryck i skala 1:1 för att reproduktionen ska bli så tillförlitlig som möjligt. På begäran kan vi ta fram prover av alla material som finns tillgängliga hos oss, men du bör räkna med en lite längre väntetid.

Vi erbjuder också ett snabbare alternativ som innebär att du skickar filer via e-post. Detta är ett bekvämt alternativ för dem som bara behöver en sådan visualisering eller för kunder som har bra utrustning för färgtryck.

Hur ser beställningen ut?

Att beställa är väldigt enkelt. Du väljer grafik och klickar sedan på fönstret - ”Ställ en Fråga”. Därefter anger du provets storlek och vilken typ av material du är intresserad av samt din leveransadress och ditt telefonnummer. Du kan göra samma sak via kontaktformuläret, men det är viktigt att du inkluderar en länk till produkten eller ett fotonummer i ditt meddelande.

Hur lång är väntetiden för prover?

Väntetiden är från 3 till 10 arbetsdagar, och beror på antalet beställda prover.